Dekkmontering til fast pris

Oppgi registreringsnummer og kilometerstand. Sammenlign verksteder og bestill dekkmontering online til fast pris.

Hva er en dekkmontering?

En dekkmontering finner sted når ett dekk skal demonteres fra felg samt at ett nytt dekk skal på samme felgen og at hele hjulet skal påmonteres på bilen. Dette er en mye større jobb enn et vanlig hjulskift. I denne jobben skal også hele hjulet balanseres for å gi bedre stabilitet og styringskontroll over bilen. Verksteder skiller mellom dekkmontering og «dekkskift» (egentlig hjulskift, dette i kraft av at hele hjulet av og påmonteres).

Når blir dette gjort?

Du behøver en dekkmontering f.eks. når dine vinterdekk skal skiftes ut, men du beholder felgene de sitter på. Har du vanligvis service på vår eller høst? Da kan du med fordel bestille dekkmontering i samme slengen som du får din bilservice utført.

Hva koster en dekkmontering?

Prisen for en dekkmontering varierer med størrelsen på dine dekk og felger, jo større dekk desto høyere pris. Hvilken type felg dine dekk sitter på er også avgjørende for prisen. Hvilken type av felg (stål eller aluminium) dekkene sitter på har også en betydning. Sammenlign pris på dekkmontering gjennom å oppgi ditt registreringsnummer ovenfor. Vi viser da de bil- og dekkverksteder som tilbyr denne type dekkservice.

Dekkmontering omfatter følgende tjenester og komponenter:
  • Demontering av dekk fra felg (4 dekk)
  • Montering av nye dekk på felg (4 dekk)
  • Kontroll og optimering av lufttrykket
  • Balansering av hjulene
  • Dekkmontering er også mulig ved sesong skifte

Har du kjøpt nye dekk som skal monteres på de gamle felgene? Bestill en dekkmontering.

Forskjellen mellom dekkmontering og dekkskift er at ved montering vrenges dekket av felgen, og et nytt monteres på samme felg.

Våre partnere

Anmeld deg til våre nyhetsbrev, og få informasjon om tilbud fra Lasingoo.