Oljeskift til fast pris

Oppgi registreringsnummer og kilometerstand. Sammenlign verksteder og bestill oljeskift online til fast pris.

Hva gjør motoroljen?

Oljens oppgave er å smøre, kjøle og å holde motoren ren. Det er viktig at oljenivået holdes på et normalt nivå. I dag leser mange biler av oljenivået automatisk hvilket betyr at du får et varsel via bilens instrumentpanel som gir deg beskjed om å fylle på olje. Om bilen går tom for olje medfører dette at motoren blir for varm og havarerer. Bilens motor produseres for en spesifikk olje kvalitet. Hvis du fyller på olje selv skal du alltid velge den oljekvaliteten som bilprodusenten og ditt bilverksted anbefaler.

Når skal oljen byttes?

Ved et oljeskift tømmer man motoren for olje, verkstedet fyller på ny olje og bytter oljefilter. Oljeskiftet skjer ved ulike intervaller dette for ulike bilmodeller men skiftes som oftest ved hvert tilfelle du gjør service på bil. Kjører du mange men korte strekninger skal motoroljen byttes minst en gang pr. år. Har bilen peilepinne er det ikke feil å sjekke denne med jevne mellomrom utenfor serviceintervallene.

Hva koster det å skifte olje?

Prisen for et oljeskift varierer med hvilken type olje samt antall liter olje som skal brukes for bilen din. Prisen varierer også med hvor lang tid det tar å gjennomføre oljeskiftet og ikke minst med hvilken timepris verkstedet debiterer. Les mer for å sammenligne pris på bilservice.

Oljeskift inneholder følgende tjenester og komponenter
  • Motorolje ifølge produsentens anbefalinger
  • Bytte av olje
  • Bytte av oljefilter
  • Bytte av oljeplugg

Et oljeskift i året øker levetiden til bilen din.

Motoroljen er avgjørende for at bilen din skal fungere som planlagt. Følg alltid den anbefalte serviceintervallet og vær nøye med hvilken olje du velger til din bil.

Våre partnere

Anmeld deg til våre nyhetsbrev, og få informasjon om tilbud fra Lasingoo.