EU-kontroll til fast pris

Oppgi registreringsnummer og kilometerstand. Sammenlign verksteder og bestill eu-kontroll online til fast pris.

Hva er en EU kontroll?

EU-kontroll er en sikkerhets- og miljøkontroll. Eier, eller den som på eiers vegne har rådighet over kjøretøyet, skal uoppfordret fremstille kjøretøyet til periodisk kontroll. Samtlige godkjente bilverksteder i Norge har mulighet for å tilby EU kontroll.

Når skal bilen ha EU kontroll?

Gjelder for alle norskregistrerte kjøretøy registrerte fra og med januar 1960. Skal framstilles første gang i det fjerde kalenderåret etter registreringsåret og deretter hvert annet år. Kontrollen skal være utført i løpet av nedenfor angitt kontrollmåned og kan framstilles til kontroll inntil 4 måneder forut for kontrollmåneden. Kjennemerke med 1 som siste siffer i januar, 2 i februar, 3 i mars, 4 i april, 5 i mai, 6 i juni, 7 i november, 8 i august, 9 i september og med 0 som siste siffer i oktober.

Hva koster en EU kontroll?

Det er forskjell i pris på personbil, varebil og tunge kjøretøy gjeldende selve kontrollen. Verkstedene opererer med ulike priser, gå inn på Lasingoo.no og se hvilke priser verkstedene i ditt nærområde tilbyr.

EU kontrollen omfatter følgende tjenester og komponenter:
  • EU-kontroll er en sikkerhets- og miljøkontroll
  • Eier, eller den som på eiers vegne har rådighet over kjøretøyet, skal uoppfordret fremstille kjøretøyet til periodisk kontroll
  • Gjelder for alle norskregistrerte kjøretøy registrerte fra og med januar 1960
  • Skal framstilles første gang i det fjerde kalenderåret etter registreringsåret og deretter hvert annet år
  • Kontrollen skal være utført i løpet av nedenfor angitt kontrollmåned og kan framstilles til kontroll inntil 4 måneder forut for kontrollmåneden
  • Kjennemerke med 1 som siste siffer i januar, 2 i februar, 3 i mars, 4 i april, 5 i mai, 6 i juni, 7 i juli, 8 i august, 9 i september og kjennemerke med 0 som siste siffer i oktober.

Slik unngår du unødvendige mangler på EU-kontrollen.

Med disse enkle tipsene er du godt forberedt på din eu-kontroll.

Våre partnere

Anmeld deg til våre nyhetsbrev, og få informasjon om tilbud fra Lasingoo.