Bremseservice til fast pris

Oppgi registreringsnummer og kilometerstand. Sammenlign verksteder og bestill bremseservice online til fast pris.

Hva innebærer bremseservice?

Bremsene er den viktigste sikkerhetsanordningen på din bil. Når du trykker ned bremsepedalen overføres bremsekraften til bremsene med hjelp av bilens bremsevæske som igjen presser mot bremsenes komponenter slik at bilen stopper. Disse komponentene utsettes for slitasje og rustangrep. Et bremseskift innebærer at man bytter en eller flere deler i bilens bremsesystem, som for eksempel bremseklosser, bremseskiver eller bremsecalipere.

Når skal bremsene byttes?

Noen deler i bremsesystemet slites hver gang du bremser og det er helt normalt at de trenger å byttes ut. Hvor ofte bremsene trenger å byttes er helt opp til deg som sjåfør og på hvilken måte du bruker bremsene på. Det kan vara praktisk å få gjort en bremseservice i samband med et dekkskift. Dine bremsers tilstand kontrolleres alltid ved en bilservice og ved en obligatorisk EU kontroll. Ditt verksted orienterer deg om det er behov av å skifte bremser.

Hva koster et bremseskift?

Prisen for et bremseskift er avhengig av hvilke deler i bremsesystemet som trenger å skiftes ut. Systemet er oppbygd ulikt for ulike bilmodeller og inneholder ulike komponenter. Start med å oppgi ditt registreringsnummer nedenfor for å få frem mer informasjon om din bils komponenter.

Bremseskift inneholder følgende tjenester og komponenter
  • Reservedeler
  • Demontering av defekte bremseklosser og/eller bremseskiver
  • Montering av nye bremseklosser og/eller bremseskiver

Er det på tide å skifte bremseklosser? Slik sjekker du dem.

Akkurat som med mønsterdybde i dekkene er det lett å sjekke bremseklossene. Når det bare er 3 millimeter igjen av klossene, bør du bytte dem ut.

Våre partnere

Anmeld deg til våre nyhetsbrev, og få informasjon om tilbud fra Lasingoo.