Registerreim bytte til fast pris

Oppgi registreringsnummer og kilometerstand. Sammenlign verksteder og bestill registerreim bytte online til fast pris.

Hva er en registerreim?

Registerreimen er en avgjørende komponent i din bil, uten den fungerer ikke motoren. Reimens oppgave er å overføre kraften fra veivaksel til kamaksel. Dette betyr at den sørger for at akslene i motoren synkroniseres hvilket er avgjørende for at motoren skal drives koordinert og fungere som den skal.

Når skal du bytte registerreim?

En registerreim skal skiftes etter det intervall din bilprodusent rekommanderer. Dette for å unnvike at den blir ødelagt. Disse rekommandasjoner er forskjellige mellom bilmerkene seg imellom, men handler alltid om kjørte kilometer og bilens alder. Skulle registerreimen ryke kan det få store konsekvenser for motoren hvilket leder til dyre reparasjoner.
Det vanligste er at et registerreim skifte utføres i samband med en generell bilservice.Finn bilverksted og bestill time til fast pris her.

Hva koster det å skifte registerreim?

Et skifte av registerreim er relativt dyrt og skiller seg imellom bilmodeller avhengig av hvordan registerreimen er montert. Arbeidet krever lengre tid enn andre servicearbeider da visse deler av bilen behøver demonteres for at mekanikeren skal komme til reimen, og få plass til å utføre arbeidet. Med anledning av dette bytter man ofte andra reservedeler som har med registerreimens funksjon å gjøre. Det kan dreie seg om vannpumpe, spenner og løpehjul. Hva koster service på bil?

Registerreim bytte inneholder følgende tjenester og komponenter
  • Reservedeler
  • Bytte av registerreim
  • Bytte av vannpumpe
  • Bytte av frostvæske

Registerreimens levetid varierer fra bilmodell til bilmodell.

Å skifte registerreim hører til det viktigste du gjør for bilen din. Når reimen blir gammel, kan den hoppe av. Da kræsjer ventilene i topplokket med stemplene, noe som fører til motorhavari.

Våre partnere

Anmeld deg til våre nyhetsbrev, og få informasjon om tilbud fra Lasingoo.