Klimaservice til fast pris

Oppgi registreringsnummer og kilometerstand. Sammenlign verksteder og bestill klimaservice online til fast pris.

Hva innebærer en klimaservice?

Luftkondisjoneringen i bilen kalles for AC, som står for Air Condition. Den regulerer klimaet i din bil, kjøling, varme og ventilasjon, og er en viktig del av din komfort. En klimaservice vedlikeholder disse funksjonene. Verkstedet tømmer systemet for kjølevæske, rengjør det for å se om det finnes noen form for lekkasje, samtidig avfukter man anlegget. I etterkant fylles det på eksisterende kjølevæske, spormiddel og olje.

Når bør din klimaanlegg ha service?

Vanligvis inngår ikke klimaservice i din vanlige bilservice, dette er noe du selv velger ved behov. Gir ditt klimaanlegg dårlig effekt, f.eks. kjøler eller varmer dårlig da er tiden inne for service. Du kan gi din AC en lengre levealder gjennom kontinuerlig vedlikehold, og mange verksteder anbefaler en årlig service for best mulig luftkvalitet. Sørg for å bestill en klimaservice i samband med vårens dekkskift, da har du sikret luftkvaliteten før sommeren.

Hva koster en klimaservice?

Prisen for en service av din bils klimaanlegg er ikke avhengig av hvilken bil du kjører. Du får en fast pris av ditt verksted og arbeidet bruker å ta i underkant av en time. Bildiagnose og eventuelle reparasjonsbehov som oppdages under din service inngår ikke i oppgitt pris fra verkstedet. Dette for du et prisoverslag på fra din bilverksted.

Klimaservice omfatter følgende tjenester og komponenter:
  • Tømming av klimaanlegget.
  • Undersøkelse av eventuelle skader på slanger og ledninger.
  • Tetthetskontroll.
  • Trykk- og funksjonstest av klimaanlegget.
  • Etterfylling av kjølemiddel opp til max 100 gr.
  • AC uten kjølemiddel er utelatt.
  • Reparasjon av eventuelle defekter i klimaanlegg inngår ikke i AC-service.

Sjekk klimaanlegget i bilen din før bilferien, bestill en klimaservice.

Fungerer klimaanlegget ditt som det skal? Har du merket at effekten har blitt dårligere? Et klimaanlegg trenger regelmessig service for å fungere effektivt.

Våre partnere

Anmeld deg til våre nyhetsbrev, og få informasjon om tilbud fra Lasingoo.